Actualitatea ambasadei

Ambasada României a marcat venirea Sărbătorilor de Iarnă

La data de 23 decembrie, Ambasada României a organizat întâlnirea tradițională cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, la care au participat reprezentanți ai comunității de români din China, românologi și partenerii locali. Peste 120 de invitați au participat la eveniment.

Una dintre surprizele de anul acesta a constat în prezența la eveniment a doamnei Felicia Felip, renumita soprană română, care i-a încântat pe invitați interpretând colinde românești.  Maestrul Ion Crețeanu le-a cântat invitaților, iar grupul de călușari ”Doina Oltului” a dansat faimosul dans tradițional românesc.

Artiștii au fost prezenți în China cu sprijinul ICR Beijing  în vederea participării la evenimentele de sfârșit de an organizate pentru promovarea culturii române.

Organizarea alegerilor în străinătate pentru Parlamentul României din 2016

06.04.2016

Informaţii generale cu privire la desfăşurarea procesului electoral Cadrul legal Legea nr. 208/ 2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea…

Anunt

22.01.2016

Începând cu 01.01.2016 Mongolia a reintrodus obligativitatea obținerii vizei de intrare pe teritoriul național pentru cetățenii români. 

Ambasada României a marcat venirea Sărbătorilor de Iarnă

27.12.2016

La data de 23 decembrie, Ambasada României a organizat întâlnirea tradițională cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, la care au participat reprezentanți ai comunității de români din China, românologi și partenerii locali.…